Pstruh lososovitý s grapefruitovou omáčkou a bulgurem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ryba k večeři? Jednoduchý recept na pstruha lososovitého s netradiční grapefruitovou omáčkou a zdravým bulgurem s cuketou vám představí šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se také, jak pstruha uvařit, jak připravit zdravou přílohu s cuketou a které bylinky se k rybě nejvíce hodí. Rychlá večeře, která nadchne všechny milovníky ryb i fit receptů.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pstruh-lososovity-s-grapefruitovou-omackou-a-bulgurem

Suroviny:
Omáčka
-bio extra panenský olivový olej
-2 lžíce sekaného zázvoru
-2 lžíce sekané červené cibule
-2 grapefruity (segmenty a šťáva)
-1 citron (šťáva)
-pálivá mletá paprika
-2 lžíce květového medu
Bulgur
-200 g vařeného bulguru
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-4 stroužky česneku
-2 lžíce sekané červené cibule
-200 g cukety
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-hrst čerstvé bazalky + na ozdobu
Pstruh
-4 filety pstruha lososovitého bez kůže
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-bio extra panenský olivový olej
Servírování
-starší chléb

Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe