Pstruh lososovitý s okurkou, medem a hořčicí - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

V našich končinách nejsme zvyklí servírovat okurku za tepla, v jiných světových kuchyních je to celkem běžná věc. Ochutnejte bramborovo-okurkové ragú s medem a hořčicí, které se skvěle hodí k lososovitému pstruhovi vařenému na páře.
Viz recept Romana na Pstruh lososovitý s okurkou, medem a hořčicí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pstruh-lososovity-s-okurkou-medem-a-horcici

Nákupní seznam
Bramborová sláma
1 velká brambora
řepkový olej Promienna na smažení
mořská sůl v mlýnku Kania
Pstruh lososovitý
4 filety pstruha lososovitého Čerstvá ryba
černý pepř v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
Bramborovo-okurkové ragú
1 lžíce francouzské dijonské hořčice Duc de Coeur
1 lžíce kremžské hořčice Mikado
1 lžíce květového medu Marlene
1 limetka (šťáva)
200 g brambor
1 lžíce másla Pilos
hrst čerstvé máty
150 g salátové okurky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe