Pstruh na grilu s letním bramborovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Udělejte si s přáteli malé Vánoce v létě! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na netradiční „štědrovečerní menu“, které můžete podávat na své grilovačce. Namísto kapra si pochutnáte na pstruhu duhovém a bramborový salát připravíte v odlehčené letní variantě. Naučíte se, jak ryby na gril připravit i jak je grilovat (budete mít hotovo za pár minutek!). Také zjistíte, co dobrého dát do bramborového salátu z nových brambor, jak připravit osvěžující a lehký bramborový salát, který potěší i strávníky hubnoucí do plavek. Je už jen na vás, jestli si po hostině začnete rozdávat dárečky, nebo si radši otevřete dobře vychlazené pivo. Už jste někdy Vánoce v létě slavili?

Suroviny:
· 200 g nových brambor
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 2 pstruhy duhové
· čerstvý tymián
· 1,5 citronu
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 červená cibule
· 100 g cherry rajčat
· 150 g jogurtu řeckého typu Pilos
· 2 lžíce majonézy Kania
· čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pstruh-na-grilu-s-letnim-bramborovym-salatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe