Pstruh na páře s opečenými noky a kaší z červené řepy - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Lahodná zdravá ryba s tradičními bramborovými noky a neobvyklou kaší z červené řepy představuje výborný a pozvolný přechod na svěží zdravou stravu v novém roce. Recept na tuhle pochoutku vám prozradí šéfkuchař Roman Paulus v receptu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak zdravě uvařit rybu bez tuku, recept na tradiční bramborové noky i tip na barevnou přílohu z červené řepy. Nevrhejte se po hlavě do extrémních diet a zvolte pozvolnou a udržitelnou cestu s našimi výtečnými recepty.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pstruh-na-pare-s-opecenymi-noky-a-kasi-z-cervene-repy

Suroviny:
- 300 g brambor + 1 větší brambora
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 vejce „M“ + 1 žloutek
- asi 100 g hrubé mouky Castello
- 400 g červené řepy
- 115 g másla Pilos
- ½ limetky (šťáva)
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- 4 porce lososového pstruha
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- řepkový olej Vita D'or
- čerstvá listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe