Pstruh pečený na italský způsob cartoccio - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Správně připravenou rybu si zamiluje každý! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil pečeného pstruha na italský způsob cartoccio. Čerstvý pstruh je v kuchyni nenahraditelný a ve středomoří to dobře vědí. Skvěle se hodí, když chcete děti naučit jíst ryby, protože není cítit rybinou a má velmi jemné a chutné maso. Když ho navíc připravíte s pečenou zeleninou, můžete mít na stole rychlý lehký oběd nebo večeři za pár desítek minut. Ale hlavně nezapomeňte na citron! Napište nám do komentářů, jak to máte s rybami vy.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/pstruh-peceny-na-italsky-zpusob-cartoccio

Suroviny:
- 2 celé vykuchané pstruhy
- 2 papriky mix (červená, žlutá)
- 4 lahůdkové cibulky
- 100 g cherry rajčat
- 3 stroužky česneku
- 1 hrst zelených oliv bez pecek Baresa
- čerstvý tymián
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- ½ citronu
- 50 g másla Pilos
- 1 hrst mladého špenátu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe