Pstruh s petrželovo-ovesnou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dobře připravenou rybou s chutí spořádají i ti, kteří klasickému filé nebo rybím prstům příliš neholdují. Šéfkuchař Roman Paulus se tentokrát inspiroval receptem slavného britského kuchaře a připravil video návod na lososovitého pstruha, kterého v rozpálené pánvi opečete doslova za pár minut. Kromě toho se naučíte připravit i netradiční ovesnou kaši s petrželí jako přílohu. Zde budete mít prostor si vyhrát – ovesné vločky můžete nahradit pohankovými, petržel třeba bazalkou. Uvidíte, že si pochutnáte v každém případě. Už jste někdy takovou přílohu vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pstruh-s-petrzelovo-ovesnou-kasi

Suroviny:
- 100 g celozrnných ovesných vloček Crownfield
- 70 g čerstvé listové petržele + na ozdobu
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 stroužky česneku
- 200 ml drůbežího vývaru
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 600 g filet pstruha lososovitého s kůží
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 30 g vody
- smažená listová petržel
- petrželové chipsy

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe