Pstruh v pikantní omáčce, aneb Žlutá síla na bílém sněhu! (chycení, zpracování a uvaření ryby)

Video bylo natočeno jako součást článku pro www.irybarstvi.cz

Když jsem byl ještě ve Vietnamu a ukazovali v televizi , že někde ve světě se dá v zimě chodit po zamrzlé hladině rybníka Myslel jsem si, že je to sci-fi (bylo mi cca 5 let) A ono ne. Fakt se to dá
Snad video Vas trochu i pobaví a inspiruje Vas k dobrému pokrmu.
ingredience jsou dostupne zde:
Obalovací směs
https://sonjh.cz/product/krupava-smes-na-obalovani-vinh-thuan-150-g/

Pepř
https://sonjh.cz/product/pepr-mlety-100-g/

rybí omáčka
https://sonjh.cz/product/rybi-omacka-squid-brand-300-ml/

Rýžový ocet
https://sonjh.cz/product/ryzovy-ocet-ottogi-500-ml/

cukr
https://sonjh.cz/product/trtinovy-cukr-jemny-svetly-original-mauritius-400-g/

Potřebné ingredience najdete na:
https://sonjh.cz/
Nebo v kamenné prodejně v Českých Budějovicích na adrese:
Kněžská 25
České Budějovice

SLEDUJTE MĚ TAKÉ NA:
Tiktok: sonoviny_tv
Facebook: https://www.facebook.com/sonjh.cz
Instagram: https://www.instagram.com/sonoviny.tv/?hl=cs