Ragú z krkovice a choriza - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnaté hlavní jídlo, které si zvládnete uvařit v jedné hluboké pánvičce. Vepřová krkovice, pikantní chorizo a olivy jsou základem skvělého ragú, které se dobře vaří pro malý i velký počet lidí. Šéfkuchař Roman Paulus jako přílohu zvolil pečené brambory na rozmarýnu. Tento video recept Kuchyně Lidlu vám ukáže, jak chutná španělská kuchyně.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/ragu-z-krkovice-a-choriza

Suroviny:
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 600 g vepřové krkovice bez kosti Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 4 stroužky česneku
- 1 cibule
- 100 g choriza v celku Sol&Mar
- 3 bobkové listy Kania
- 1 lžíce pálivé mleté papriky Kania
- 425 ml (1 plechovka) krájených rajčat Freshona
- 1 l vepřového vývaru
- 4 větší brambory
- svazek čerstvého rozmarýnu
- 20 černých oliv bez pecky Baresa
- 20 zelených oliv bez pecky Baresa
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe