Rajčata s fetou a zeleninou na grilu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na grilu nemusíte připravovat pouze maso a klobásky nebo grilovaný camembert. S trochou fantazie, která je šéfkuchaři Romanu Paulusovi vlastní, se můžete pustit i do originálních receptů. Tentokrát se společně podíváte na přípravu vegetariánské speciality na řecký způsob – tedy grilovanou zeleninu se sýrem feta. Zelenina v hlavní roli s cuketou a cherry rajčátky se před samotným grilováním se sýrem orestuje na litinové pánvi a ochutí aromatickým pestem. Na závěr stačí vše podávat se salátem a pita chlebem. Jaký je váš oblíbený netradiční recept na gril? Napište nám to do komentářů!


Suroviny:
· 3 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 3 stroužky česnek
· 200 g cuketa
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· keramický mlýnek s chilli Kania
· 500 g cherry rajčata
· 50 g černé olivy Baresa
· 50 g zelené olivy Baresa
· 400 g feta sýr Milbona
· 110 g bazalkové pesto Chef select
· 2 pita chleba
· 2 salátová srdíčka (mladý římský salát)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rajcata-s-fetou-a-zeleninou-na-grilu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 restování česneku
0:37 Přidání cukety a okořenění
0:54 Přidání rajčat, oliv
1:07 Přidání sýru Feta a pesta
1:32 Servírování s pita chlebem a salátem
2:03 Závěr