Rajčatové bruschetty s grilovaným tuňákem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Italská kuchyně se vyznačuje tím, že obsahuje spoustu jednoduchých, ale zároveň vynikajících receptů. A jedním z takových jsou i rajčatové bruschetty s tuňákem, které připravuje Roman Paulus. Samotnou bruschettu připravíte poměrně jednoduše – jedná se v podstatě jen o suchou topinku z čerstvého světlého chleba. O to víc času vám pak zbyde na přípravu rajčatové směsi a v pánvi grilovaného tuňáka, který je hlavním bodem této skvělé svačinky či lehké večeře.

Suroviny:
· 200 g cherry rajčata
· 1 červená cibule
· 1 snítka čerstvá bazalka
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· keramický mlýnek s chilli Kania
· 6 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 2 lžíce malinové krémové balsamico Italiamo
· 200 g dýňová švýcarka z mateřského těsta
· 400 g steak z tuňáka
· 3 stroužky česnek

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rajcatove-bruschetty-s-grilovanym-tunakem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0.00 Úvod
0:10 Příprava rajčat
0:45 Opečení chleba
1:01 Příprava tuňákových steaků
3:05 Nanesení směsi na bruschettu
1:54 Nakrájení tuňáka na bruschettu
3:05 Závěr