Ražniči s česnekovým dresinkem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Masové ražniči se zeleninou, pečenými bramborami a česnekovým dipem zní jako parádní hostina. Připravte si ji doma. Stačí jen mrknout na video a pustit se do práce.
Viz recept Marcela na ražniči s česnekovým dresinkem cassoulet a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/raznici-s-cesnekovym-dresinkem

Nákupní seznam
Ražniči
-600 g vepřové pečeně v celku Řezníkova čerstvá porce
-sůl s jódem Castello
-mletý černý pepř Mikado
-1 lžička mleté sladké papriky Mikado
-1 lžíce přírodního třtinového cukru Belbake
-100 ml likérového vína Tawny Port Armilar
-čerstvý rozmarýn
-1 cuketa
-3 papriky mix (červená, žlutá, zelená)
-extra panenský olivový olej Primadonna
-1 lžíce másla Pilos
Česnekový dresink
-500 g zakysané smetany Pilos (18 % tuku)
-1 pálivá paprička
-3 stroužky česneku
-čerstvý koriandr
-½ citronu (šťáva) 
Restované brambory
-900 g menších brambor
-1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe