Restovaná kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kachní prsa si skvěle rozumí se sladkou chutí. Nevěříte? Šéfkuchař Marcel Ihnačák vás o tom přesvědčí! Naučíte se, jak správně připravit kachní prsa s kůží na pánvi a následně i v troubě, a zjistíte, jak uvařit výbornou omáčku s pomerančovou šťávou a zázvorem. Jako přílohu si připravíte netradiční sladké brambory – batáty pečené s rozmarýnem a pekanovými ořechy. To vše završí salát s rukolou a pomeranči. A nezapomeňte – pokud byste si chtěli nachystat netradiční svatomartinské pohoštení, můžete kachní prsa vyměnit za husí. Dáváte přednost kachnímu, nebo husímu masu? Napište nám to!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/restovana-kachni-prsa-s-pomerancovo-zazvorovou-omackou

Suroviny:
Restovaná kachní prsa
- 2 kachní prsa s kůží
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý rozmarýn
- ½ pomeranče (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe