Restovaná kuřecí prsa s kari zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Rychlou zeleninovou večeři s pikantní omáčkou a kuřecími plátky přináší šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Předvede recept na snadné vegetariánské kari, které doplní restovanými kuřecími prsy a voňavou mátou. Přepravte si baby mrkve, brokolici, květák a zázvor a pusťte se s námi do chutné omáčky. Je už jenom na vás, zdali jí budete podávat jako vegetariánský oběd třeba s rýží, nebo jako proteinovou večeři s plátkem masa podle receptu.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/restovana-kureci-prsa-s-kari-zeleninou

Suroviny:
- 1 kg kuřecích prsních řízků Řezníkova čerstvá porce
- 1 květák
- 1 brokolice
- 10 baby mrkví
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 velká cibule
- 5 cm zázvoru
- 4 stroužky česneku
- 1 pálivá paprička
- 2 lžičky kari koření Kania
- 100 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
- 1 citron (šťáva)
- 2 lžíce másla Pilos
- čerstvá máta

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe