Restovaná telecí játra s červenou řepou - M. Ihnačák - RECEPTY K. LIDLU

Telecí játra jsou skvělá pochoutka – tedy když víte, jak je správně připravit. ‍ To vám ukáže šéfkuchař Marcel Ihnačák, který je tentokrát podává restovaná s červenou řepou. Ve video receptu zjistíte, jak játra správně naporcovat, aby se při restování v pánvi nestáhla, i s čím je nejlépe podávat. V tomto případě to jsou topinky z čerstvého chleba a předvařená červená řepa orestovaná s medem a balsamikem. Jak máte játra nejraději vy?

Suroviny:
extra panenský olivový olej Primadonna
2 červená cibule
500 g vařená červená řepa
2 stroužky česnek
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
1 chléb
400 g telecí játra
1 lžíce med
1 lžíce balsamico Italiamo
4 lžíce máslo Pilos
čerstvý rozmarýn
100 g rukola
1 hrst hobliny parmezánu Milbona

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/restovana-teleci-jatra-s-cervenou-repou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Příprava červené řepy na pánvi
1:10 Příprava chleba
1:30 Příprava masa
2:09 Dokončení řepy na pánvi
2:42 Opečení masa na pánvi
3:36 Servírování