Restovaná treska s caponatou po italsku - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Treska nejen že dobře chutná, ale také ji máte připravenou za pár minut. ⏱️ Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na tresku restovanou na másle, kterou zvládnete, i když s přípravou ryb nemáte třeba žádnou zkušenost. Protože treska je hotová za chvilku, budete mít dost času na přípravu přílohy – sicilské caponaty. Že nevíte, co je to caponata? Jedná se o směs restované zeleniny – lilku, cukety, rajčat – s bylinkami a směsí oliv. Díky ní získá celé jídlo osvěžující středomořský nádech a vy se nemusíte bát, že by vám po něm mohlo být těžko. Už jste nějaký sicilský recept vyzkoušeli? Jaký?


Suroviny:
· 1 lilek
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 1 cuketa
· 4 stroužky česneku
· 1 svazek lahůdkové cibulky
· 1 hrst cherry rajčat
· 1 hrst zelených oliv bez pecek Baresa
· 1 hrst černých oliv bez pecek Baresa
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 700 g filetů z tresky
· 1 hrst čerstvé bazalky
· 1 hrst čerstvého oregana
· 400 g krájených rajčat Baresa
· 1 lžíce másla Pilos
· ½ citronu (šťáva)


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/restovana-treska-s-caponatou-po-italsku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:15 Příprava lilku
0:36 Příprava další zeleniny
2:39 Příprava bylinek a dochucení zeleniny
3:12 Příprava ryby
3:30 Dodělání caponaty
4:40 Dodělání ryby a servírování