Restované filety z candáta na řecký způsob - M.Ihnačák - RECEPTY K.LIDLU

Candát se v kuchyni neobjevuje tak často, jako třeba treska, ale o to víc si na něm pochutnáte. Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na candáta restovaného v pánvi, ve kterém vám ukáže, jak správně rybu nařezat i jakou zvolit přílohu. Ta bude tentokrát v podobě zeleniny na řecký způsob, takže kromě cherry rajčátek a cukety využijete i černé a zelené olivy nebo balkánský sýr. Rybu i zeleninu stačí před podáváním už jen provonět čerstvým rozmarýnem a bazalkou. Kdy jste candáta naposledy měli vy?

Suroviny:
· olivový olej Primadonna
· 1 cuketa
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 červená cibule
· 100 g cherry rajčata
· 1 hrst zelené olivy bez pecek Baresa
· 1 hrst černé olivy bez pecek Baresa
· 3 stroužky česnek
· čerstvý rozmarýn
· 50 g balkánský sýr Pilos
· čerstvá bazalka
· 350 g candát (filety)
· ½ citron (šťáva)
· 100 g jogurt řeckého typu Pilos
· čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/restovane-filety-z-candata-na-recky-zpusob

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava zeleniny na pánev
1:05 Příprava ryby a smažení
2:32 Dodělání zeleniny, přidání bylinek
2:53 Přidání balkánského sýru
3:35 Dokončení a servírování