Restované hovězí s pakčoi (Thịt bò xào cải thìa)
Kouzlo chuti spočívá v marinování masa. Postup je v předchozím díle. Maso se restuje zprudka na oleji a jen krátce, aby maso bylo měkké a šťavnaté. Protože bylo maso marinováné na samotné restovaní, je treba dochutit rybí omačkou po přidání zeleniny. Přeji dobrou chuť.
Potřebné ingredience najdete na:
https://sonjh.cz/
Nebo v kamenné prodejně v Českých Budějovicích na adrese:
Kněžská 25
České Budějovice
SLEDUJTE MĚ TAKÉ NA:
Tiktok: sonoviny_tv
Facebook: https://www.facebook.com/sonjh.cz
Instagram: https://www.instagram.com/sonoviny.tv/?hl=cs
Potřebné ingredience najdete na:
https://sonjh.cz/
Nebo v kamenné prodejně v Českých Budějovicích na adrese:
Kněžská 25
České Budějovice
SLEDUJTE MĚ TAKÉ NA:
Tiktok: sonoviny_tv
Facebook: https://www.facebook.com/sonjh.cz
Instagram: https://www.instagram.com/sonoviny.tv/?hl=cs