Restované kuře se zeleninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Asijská rychlovka ze snadno dostupných surovin. Šéfkuchař Roman Paulus vás provede postupem na oblíbené stir-fry kuřecí maso se zeleninou a rýží ve wok pánvi. Chuť Dálného východu navodí nerozluční přátelé – kari, zázvor a pálivá paprička, tajemný dotek dodá sezam a čerstvá zelenina pak choi neboli brukev čínská. Kuřecí stehna vyndáme z marinády, restujeme, promícháme, přidáme rýži a za pár minut je na stole pravá asijská kuchyně.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/restovane-kure-se-zeleninou-a-sezamem

Suroviny:
- 4 kuřecí stehna Řezníkova čerstvá porce
- 2 lžíce kari koření Kania
- sójová omáčka Vitasia
- 6 lžic bramborového škrobu Belbake
- asi 300 ml řepkového oleje Vita D'or
- wok olej Vitasia
- 50 g zázvoru
- 4 stroužky česneku
- 100 g červené cibule
- 100 g mrkve
- 1 pálivá paprička
- 100 g brokolice
- wok omáčka Vitasia
- 100 ml vody
- 100 g pak choi
- 3 lahůdkové cibulky
- bílý a černý sezam Vitasia
- ½ červené papriky na ozdobu
- česnekové chipsy
- jasmínová rýže Vitasia

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe