Restovaný bůček s pikantní omáčkou a salátem z čínského zelí - M. Ihnačák - RECEPTY K. LIDLU
Pečený bůček je klasika, se kterou vždy zabodujete, ale jestli chcete své strávníky opravdu ohromit, zkuste bůček připravit restovaný a naložený ve výborné marinádě ze zázvoru, česneku, medu a sójové omáčky. Do omáčky na marinování přijde navíc i pálivá paprička, díky čemuž získá bůček ještě více netradiční asijský nádech. Jako přílohu pak vyzkoušejte salát z čínského zelí, ve kterém nechybí ani bílá ředkev, cibule a rajčátka. A jak bůček nejraději připravujete vy?
Suroviny:
· 1 lžička zázvor
· 3 stroužky česnek
· 100 ml sójová omáčka
· 2 lžíce med
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 3 limetky (šťáva)
· 3 pálivá paprička
· 1 kg bůček
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· ½ hlávky čínské zelí
· ½ bílá ředkev
· 1 červená cibule
· 250 g cherry rajčata
· 1 svazek lahůdková cibulka
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/restovany-bucek-s-pikantni-omackou-a-salatem-z-cinskeho-zeli
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
0:00 ÚVod
0:35 Příprava marinády
0:59 Příprava bůčku
3:34 Opečení bůčku na pánvi
4:30 Dokončení marinády
6:07 Příprava salátu z kapusty
8:40 Smíchání marinády s masem
9:03 Pečení masa v troubě a dokončení salátu
9:56 Servírování a závěr
Suroviny:
· 1 lžička zázvor
· 3 stroužky česnek
· 100 ml sójová omáčka
· 2 lžíce med
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 3 limetky (šťáva)
· 3 pálivá paprička
· 1 kg bůček
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· ½ hlávky čínské zelí
· ½ bílá ředkev
· 1 červená cibule
· 250 g cherry rajčata
· 1 svazek lahůdková cibulka
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/restovany-bucek-s-pikantni-omackou-a-salatem-z-cinskeho-zeli
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
0:00 ÚVod
0:35 Příprava marinády
0:59 Příprava bůčku
3:34 Opečení bůčku na pánvi
4:30 Dokončení marinády
6:07 Příprava salátu z kapusty
8:40 Smíchání marinády s masem
9:03 Pečení masa v troubě a dokončení salátu
9:56 Servírování a závěr