Restovaný tuňák s paprikami, olivami a špenátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte chuť na lehký středomořím inspirovaný oběd nebo večeři? Pro tyto případy připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák recept na tuňákový steak, který vám zabere jen několik málo minut. Naučíte se, jak steak z tuňáka správně opéct, abyste ho příliš nevysušili, i jak připravit jednoduchou a lehkou přílohu. Jejím základem jsou restované papriky s řapíkatým celerem, česnekem a špenátem. Ještě více středomořských chutí dodají černé a zelené olivy a překvapivě i trocha třtinového cukru. Už jste steak z tuňáka někdy ochutnali?

Suroviny:
· 300 g papriky (žlutá, červená)
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 2 řapíky celeru
· 1 červená cibule
· 2 stroužky česneku
· 1 pálivá paprička
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 hrst oliv bez pecek Baresa (zelené, černé)
· 1 lžička třtinového cukru Belbake
· 2 lžíce másla Pilos
· 100 g mladého špenátu
· 1 citron
· 350 g steaku z tuňáka
· čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/restovany-tunak-s-paprikami-olivami-a-spenatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe