Rib Eye steak na grilu se salátem, vajíčkem a sýrovým dipem - M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Grilovací sezóna znamená spoustu masa a steaků! Zkuste recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který natočil video návod na šťavnatý hovězí rib eye steak. Protože samotné grilování je hračka, zvládnete si během toho připravit i přílohu v podobě římského salátu s ředkvičkami, natvrdo vařenými vejci a voňavým koprem. K dokonalému výsledku pak stačí už jen jednoduchý dresink ze smetanového jogurtu a čerstvého sýra a zlehka opečená ciabatta. Jaké maso na grilu máte nejraději vy?


Suroviny:
· 2 Rib Eye steak
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· ½ římský salát
· 1 svazek ředkvičky
· 4 vejce „M“
· 1 snítka čerstvý kopr
· 1 pálivá paprička
· 300 g smetanový jogurt řeckého typu Pilos
· 2 lžíce pomazánka z čerstvého sýra Milbona
· pečivo ciabatta (či bezlepkové)


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rib-eye-steak-na-grilu-se-salatem-vajickem-a-syrovym-dipem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

0:00 Úvod
0:15 Příprava masa
0:54 Grilování
1:04 Příprava salátu
3:00 Příprava dressingu
3:42 Grilování bagety
4:00 Dokončení a servírování