Rib eye steak s pečenými brambory v alobalu, zak. smetanou a list. salátem - M. Ihnačák
Zatímco někdo se může při grilování spokojit s klobáskami a camembertem, jsou tací, kteří potřebují pořádný kus masa. A přesně těm udělá radost tento recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který se zaměřil na hovězí steak – konkrétně na steak z vysokého roštěnce, který je známý také jako „rib eye“. Ale nezůstanete u samotného steaku! Na grilu si připravíte i přílohu v podobě brambor s máslem grilovaných v alobalu. Na závěr už stačí jen namíchat jednoduchý, ale chutný salát se zálivkou z kysané smetany, pálivé papričky a spousty voňavých bylinek! Co nejraději grilujete vy? Napište nám to do komentářů!
Suroviny:
· 600 g brambory
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 50 g máslo Pilos
· 2 rib eye steak
· olivový olej Primadonna
· 1,5 citron (šťáva)
· 2 lžíce zakysaná smetana Pilos
· čerstvá bazalka
· čerstvá máta
· čerstvá pažitka
· čerstvá listová petržel
· 1 pálivá paprička
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 1 hrst listový salát mix
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rib-eye-steak-s-pecenymi-brambory-v-alobalu-zakysanou-smetanou-a-listovym-salatem
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Příprava brambor
1:08 Grilování brambor
1:21 Příprava masa
1:44 Grilování masa
1:54 Příprava smetanového dipu
3:49 Dokočení masa z grilu
4:55 Příprava salátu
5:20 Servírování a závěr
Suroviny:
· 600 g brambory
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 50 g máslo Pilos
· 2 rib eye steak
· olivový olej Primadonna
· 1,5 citron (šťáva)
· 2 lžíce zakysaná smetana Pilos
· čerstvá bazalka
· čerstvá máta
· čerstvá pažitka
· čerstvá listová petržel
· 1 pálivá paprička
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 1 hrst listový salát mix
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rib-eye-steak-s-pecenymi-brambory-v-alobalu-zakysanou-smetanou-a-listovym-salatem
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Příprava brambor
1:08 Grilování brambor
1:21 Příprava masa
1:44 Grilování masa
1:54 Příprava smetanového dipu
3:49 Dokočení masa z grilu
4:55 Příprava salátu
5:20 Servírování a závěr