ŘÍZEK NAŠÍ NEJLEPŠÍ KUCHAŘKY VŠECH DOB! VAŘÍM PODLE MAGDALENY DOBROMILY RETTIGOVÉ ️

Pokračujeme v řízkovém speciálu Sekaný hovězí řízek Magdaleny Dobromily Rettigové si zamilujete! Vařit podle starých kuchařek mne baví čím dál víc. Líbí se mi jednoduchost, skromnost a výsledná chuť. Jinak tomu není ani u řízku, který si dnes připravíme Řízek je na suroviny nenáročný. Jen pár ingrediencí Vám postačí k tomu, abyste řízkem překvapili všechny strávníky. Vyzkoušejte sekaný hovězí řízek ️ Budete překvapení, jak je lahodný! Jako příloha se hodí bramborová kaše, nebo si dejte studený řízek, jen tak s chlebem. Krásný den a dobrou chuť přeje Brepta

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

►►► Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu https://www.receptybezbrepty.cz

Seznam použitých ingrediencí:

Hovězí krk 250 g
Lžíce sádla
sůl a pepř
Strouhanka
mouka
vajíčko
Sádlo (na smažení)

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Receptybezbrepty #Bramboraky

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► TWITTER: https://twitter.com/RBrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!