Rizoto s krůtím masem, sušenými rajčaty a kapary - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Netradiční rizoto, které ještě neznáte? To je recept Marcela Ihnačáka. Spojení jemné rýže s voňavými sušenými rajčaty a výraznými kapary nadchne snad všechny milovníky italské kuchyně a určitě se stane oblíbenou součástí vašeho jídelníčku.
Viz recept Marcela na rizoto s krůtím masem, sušenými rajčaty a kapary a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/rizoto-s-krutim-masem-susenymi-rajcaty-a-kapary

Nákupní seznam
-250 g krůtích prsou v celku Řezníkova čerstvá porce
-1 šalotka
-3 stonky řapíkatého celeru
-extra panenský olivový olej Primadonna
-sůl s jódem Castello
-mletý černý pepř Mikado
-čerstvý tymián
-100 g rýže Arborio Italiamo
-100 g sušených rajčat s kaparami Italiamo
-100 ml suchého bílého vína
-asi 1 l zeleninového vývaru
-1 lžíce másla Pilos
-60 g sýru grana padano Lovilio
-½ citronu (šťáva)
-2 lahůdkové cibulky
-kapary Italiamo (na ozdobu)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe