Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Rychlý a chutný způsob na zpestření klasického rizota. Podávejte ho s křupavým pečeným filé z pstruha.
Viz recept Romana na rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/rizoto-s-pecenym-pstruhem-a-susenymi-rajcaty

Nákupní seznam
50 g sušených rajčat Italiamo
2 lžíce mascarpone Italiamo
50 g cibule
olivový olej Italiamo
200 g rýže arborio Italiamo
100 ml suchého bílého vína Vermentino
mořská sůl v mlýnku Kania
500 ml rybího vývaru
30 g sýra Grana Padano Lovilio
2 čerství pstruzi
černý pepř v mlýnku Kania
hrst čerstvého tymiánu
2 stroužky česneku
200 g listového špenátu
50 g oliv Baresa

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe