Rizoto z červené řepy s gorgonzolou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Rizoto je jednou z italských specialit. Tradiční milánské rizoto se připravuje se šafránem, Roman Paulus ozvláštnil tuto pochoutku červenou řepou a sýrem gorgonzola. Vyzkoušejte tento recept a poznejte jeho výjimečnou chuť.
Viz recept Romana na rizoto z červené řepy s gorgonzolou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/rizoto-z-cervene-repy-s-gorgonzolou

Nákupní seznam
extra panenský olivový olej Primadonna
1 menší cibule
200 g rýže Arborio Italiamo
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
50 ml suchého bílého vína Soave
100 g vařené červené řepy
600 ml drůbežího nebo zeleninového vývaru
30 g + 1 lžíce másla Pilos
2 hrušky
1 lžička cukru krystal Castello
100 g gorgonzoly Italiamo
rukola
keramický mlýnek s pepřem Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe