Roast beef steak s opečeným květákem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Čas od času přijde čas na pořádný steak a pro takovou příležitost se roast beef steak s opečeným květákem podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse skvěle hodí! Díky přehlednému video návodu se dozvíte, jak správně steak z hovězího roštěnce okořenit a nařezat i jak ho následně opékat. Naučíte se i připravovat skvělý květák opékaný na másle a nakonec i salsu z oliv, pistácií, petržele a citronové šťávy. Zkrátka ideální recept na rozloučení se s uplynulou zimou! Pustíte se do něj?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/roastbeef-steak-s-opecenym-kvetakem

Suroviny:
- 4 irské roastbeef steaky Inisvale
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- čerstvý rozmarýn
- 100 g másla Pilos
- 600 g květáku
- 4 lžíce černých oliv bez pecek Baresa
- 2 lžíce nesolených pistácií Alesto
- 2 lžíce čerstvé listové petržele
- 1 citron (šťáva)
- 100 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- smažená listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe