Roláda z vepřové kýty s balsamicovou čočkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Takhle dobrou roládu jste ještě neměli! Vepřová roláda podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse je ideální tip na nedělní oběd pro celou rodinu. Vepřová kýta si skvěle rozumí se schwarzwaldskou šunkou, olivami, bazalkou, parmazánem a sušenými rajčaty. Stačí jen naklepat maso, zamotat, svázat a pak už jen čekat nedaleko trouby. Recept doprovází příloha z čočky, která s balsamicem a roládou vytváří zajímavou a chutnou kombinaci. A až se od Romana Pauluse naučíte i triky, jak čočku vařit a zahušťovat, můžete se pustit do díla! ‍ Dejte nám vědět do komentářů, co byste do rolády zamotali vy!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/rolada-z-veprove-kyty-s-balsamicovou-cockou

Suroviny:
Kýta:
- 150 g černých oliv bez pecek Baresa
- hrst čerstvé bazalky
- 3 lžíce strouhaného parmezánu Parmigiano Reggiano Lovillio
- 50 g okapaných sušených rajčat v olivovém oleji Italiamo
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 800 g vepřová kýta Řezníkova čerstvá porce
- 5 plátků schwarzwaldské šunky Dulano Select
- čerstvý rozmarýn
- 2 cibule
 - palička česneku
- cerstvá bazalka na ozdobu
Čočka:
- 300 g namočené čočky Campo Largo
- 4 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna + na ozdobu
- 40 g mrkve
- 30 g petržele
- 30 g celeru
- 50 g řapíkatého celeru
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 250 ml zeleninového vývaru
- 1 lžíce másla Pilos
- krémové jahodové balsamico Italiamo
- čerstvá máta
- 1 citron (kůra)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe