Roláda z vepřové pečeně s restovanými batáty a čočkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Čočka na Nový rok nesmí chybět. Zapomeňte na párky a upečte si neodolatelnou roládu z vepřové pečeně, plněnou sušenými rajčaty, pečenou na černém pivě a doplněnou lahodnými sladkými bramborami s čočkou. Jak na to vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se recept na chutnou roládu na pivě, jak připravit náplň do rolády i jak uvařit sladké brambory. Začněte nový rok s novým receptem!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/rolada-z-veprove-pecene-s-restovanymi-bataty-a-cockou

Suroviny:
Pečeně
- 1 kg vepřové pečeně bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
- 50 g sušených rajčat v olivovém oleji Baresa
- 2 lžíce strouhaného sýru Grana Padano
- hrst čerstvé listové petržele
- hrst čerstvého tymiánu
- bio extra panenský olivový olej Primadona
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce francouzské dijonské hořčice Kania
- 2 lžíce nasekaného zázvoru
- 2 lžíce květového medu
- 0,5 l tmavého piva
- čerstvý rozmarýn
- 15 stroužků česneku
Příloha
- 1 vanička žampiónů
- 600 g batátů
- 50 g šalotky
- 150 g vařené čočky Campo Largo
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe