Roštěná na víně - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

V dnešní době všichni hledáme rychlé recepty, abychom strávili u plotny co nejméně času. Občas se ale vyplatí věnovat přípravě jídla více čase a uvařit opravdovou specialitu. Ochutnejte roštěnou na víně s hrachovou kaší podle Romana Pauluse.
Viz recept Romana na roštěná na víně a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/rostena-na-vine

Nákupní seznam
Roštěná
4 plátky roštěné Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
4 lžičky francouzské dijonské hořčice Duc de Coeur
300 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
rostlinný olej Promienna na opečení
50 g cibule
2 lžíce rajčatového protlaku Mikado
300 ml červeného vína Bordeaux Empereur
5 bobkových listů Mikado
10 kuliček nového koření Mikado
10 kuliček celého černého pepře Mikado
400 ml silného hovězího vývaru
1 lžíce másla Pilos
listová petržel na ozdobu
Hrachová kaše
extra panenský olivový olej Primadonna
100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
1 cibule
5 stroužků česneku
100 g žlutého loupaného hrachu Cornfarm (namáčíme asi 1 hodinu)
1 l drůbežího vývaru
1 citron (kůra)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe