RUSKÉ VEJCE! HVĚZDA BUFETŮ A LAHŮDKÁŘSTVÍ NEJEN ZA SOCIALISMU! JAK PŘIPRAVIT RUSKÉ VEJCE DOMA?

Historky kolem vzniku tohoto názvu "Ruské vejce" kolují po celém internetu. Vypráví se, že v jednom lahůdkářství na Václavském náměstí dali kuchaři dohromady ingredience co měli zrovna po ruce. Název Ruské proto, aby u papalášů prošel. Kdo ví, jak to bylo. Jedna věc je ale jistá! Ruské vejce chutnalo kdysi, chutná i dnes a stoprocentně z našich jídelníčků nevymizí ani v budoucnu! Při přípravě jsem vycházel ze starých norem studené kuchyně (ČSN 50201). Základem je vlašský salát, vejce a majonézový přeliv. Výroba je jednoduchá a bez problému si tuto lahůdkářskou hvězdu připravíte sami doma. Dobrou chuť přeje Brepta!

U nás si teď můžete objednat to nejlepší litinové nádobí Skeppshult, které znáte z našich videí!

►►► Objednávejte zde: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Mrkev
Celer
Nakládané okurky
Brambory
Hrášek
Cukr, sůl, pepř
Worcestrová omáčka
Hořčice
Šunka
Majonéza
Ocet
Vejce na tvrdo

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Lahůdky #Studenakuchyne #Ruskevejce #Receptybezbrepty

► WEB: www.receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!