Rybí paprikáš - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už vás nebaví ryby pořád jenom opékat na pánvi? Zkuste změnu! Recept na rybí paprikáš přináší šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Ukáže jak připravit sumečka na víně, aby se v jídle skvěle vyjímal, jaké suroviny přidat až ke konci i s čím domácí paprikáš podávat, aby chutnal úplně nejlépe. Nachystejte sumečka afrického, hrášek a oblíbené víno a pusťte se s námi do netradičního receptu z ryb.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/rybi-paprikas

Suroviny:
- 1 kg sumečka afrického
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- celý černý pepř Kania
- nové koření Kania
- 3 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- hladká mouka Castello na obalování
- 1 cuketa
- 1 lžíce mleté sladké papriky Kania
- 150 ml bílého suchého vína Soave
- vroucí voda nebo vývar
- 100 g mrazeného hrášku
- 250 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
- 1 lžíce másla Pilos
- ½ citronu (šťáva)
- 4 ciabatty
- čerstvá listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe