Rychlé špagety s olihněmi a rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Luxusní jídlo, které můžete podávat už za patnáct minut. To je nový, jednoduchý a hlavně rychlý recept šéfkuchaře Romana Pauluse, který tentokrát přichystal špagety s česnekem, cherry rajčaty a restovanou olihní. Ve video návodu se naučíte připravovat snadnou omáčku z mořských plodů (olihně můžete nahradit krevetami), rajčat, česneku, cibule, bílého vína a petržele, kterou můžete vyměnit za bazalku, máte-li rádi italské chutě. A nezapomeňte špetku chilli ke konci, ať to má říz! Jaké jsou vaše oblíbené mořské plody?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/rychle-spagety-s-olihnemi-a-rajcaty

Suroviny:
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 400 g špaget z tvrdé pšenice Combino
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 8 stroužků česneku
- 1 červená cibule
- 500 g olihně patagonské
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 20 cherry rajčat
- 100 ml suchého bílého vína Soave
- hrst listové petržele
- keramický mlýnek s chilli Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe