Salát z chapadel peruánských kalmárů - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Stýská se vám po dovolených ve Středomoří? Vyzkoušejte tento recept a rázem si budete připadat jako na riviéře! Šéfkuchař Roman Paulus připravil návod na výborný salát s kalmáry (kalamáry, chcete-li). Zjistíte, jak chapadla správně uvařit, i co se do takového salátu s mořskými plody dává. Kromě chapadel to jsou třeba ještě opečené brambory, cibule, fazole, paprika, rajčata a bylinky. Nakonec stačí talíř dokončit trochou rukoly, opečeným chlebem a pár kapkami olivového oleje. Jaký je váš vztah k mořským plodům? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/salat-z-chapadel-peruanskych-kalmaru

Suroviny:
- 2 l vody
- 1 žlutá cibule
- 1 řapík celeru
- 5 stonků listové petržele
- 3 bobkové listy
- 3 kuličky černého pepře
- 3 kuličky nového koření
- 400 g chapadel kalmára peruánského
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 100 g vařených brambor
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 červená cibule
- 200 g červených fazolí Freshona
- 100 g žluté papriky
- 100 g červené papriky
- 1 pálivá paprička
- 10 cherry rajčat
- ½ hrsti čerstvého koriandru
- ½ hrsti listové petržele
- 2 citrony (šťáva)
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 vanička čerstvé rukoly
- 2 dýňové švýcarky


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe