Sekaná ve slanině s lečem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Poctivá domácí sekaná zabalená ve slanině podávaná se sytým vegetariánským zeleninovým lečem. Milovníci klasické české kuchyně zajásají, jakmile tuto oblíbenou pochoutku na stole zahlédnou. Jak na retro sekanou se dozvíte v jednoduchém receptu Romana Pauluse ve videu Kuchyně Lidlu. Naučíte, jak sekanou ozdobně zabalit do slaniny, jak dlouho sekanou péct a jaká zelenina patří do leča, aby chutnalo i vegetariánům. A pokud něco zbyde, skvěle se hodí i na druhý den do práce jako oběd do krabičky. Taky už cítíte tu vůni?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://www.kuchynelidlu.cz/product/sekana-ve-slanine-s-lecem

Suroviny:
Sekaná
-800 g vepřového mletého maso 100% Řezníkova čerstvá porce
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-hrst sekané listové petržele
-1 cibule
-pálivá mletá paprika Kania
-2 bio vejce “M”
-2 stroužky česneku
-2 housky
-250 ml plnotučného mléka Pilos
-2 lžíce plnotučné hořčice Kania
-200 g delikatesní slaniny Dulano
Lečo
-řepkový olej Vita D'or
-2 stroužky česneku
-2 červené cibule
-1 červená paprika
-1 žlutá paprika
-2 bílé papriky
-10 cherry rajčat
-200 g (½ plechovky) bio krájených rajčat Freshona
-2 lžíce sekané listové petržele + na ozdobu
-4 bio vejce “M”
-400 g malých brambor

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe