Sezamový dresink - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Určitě znáte spoustu klasických dresinků, jako jsou třeba farmářský nebo francouzský. Není ale od věci podívat se do exotické kuchyně a připravit si salátový dresink z jejích receptů. Jeden takový připravil i šéfkuchař Roman Paulus, který vám ukáže, jak si namíchat sezamový dresink ze samých neotřelých surovin, jako je právě sezam, japonská majonéza nebo sladké rýžové víno mirin. Hotovo budete mít za pár minut a pochutnáte si na něm se saláty nebo třeba krevetami či restovanou rybou. S čím si ho dáte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/sezamovy-dresink

Suroviny:
- 6 lžic restovaného bílého sezamu
- 4 lžíce třtinového cukru
- 6 lžic japonské majonézy
- 6 lžic slunečnicového oleje
- 1 lžíce japonské sójové omáčky
- 1 lžíce oleje z restovaných sezamových semínek
- 4 lžíce rýžové víno mirin
- 2 lžíce rýžového octa
- čerstvě mletý černý pepř

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe