Silný králičí vývar s červenou řepou a játrovými knedlíčky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už jste někdy vyzkoušeli vývar s červenou řepou? Pokud ještě ne, máte díky receptu šéfkuchaře Romana Pauluse ideální příležitost to napravit! Podle jednoduchého a přehledného video návodu si můžete přichystat skvělý králičí vývar (případně kuřecí – stačí zaměnit maso), kam kromě červené řepy přijdou i ledvinky a klasická vývarová zelenina, jako je mrkev, celer, petržel a cibule. Nakonec se naučíte připravovat i jednoduché játrové knedlíčky, které zajistí, že vývar bude nejenom dobře chutnat, ale také skvěle zasytí! Už jste někdy králičí vývar měli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/silny-kralici-vyvar-s-cervenou-repou-a-jatrovymi-knedlicky

Suroviny:
Polévka:
- 2 l vody
- 1 celý kuchaný králík bez hlavy Řezníkova čerstvá porce
- 65 g celeru
- 65 g mrkve
- 70 g kořenové petržele
- 2 cibule
- 6 kuliček nového koření Kania
- 15 kuliček celého černého pepře Kania
- 3 bobkové listy Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 200 g sterilované řepy Freshona
- hrst dlouhých polévkových nudlí Combino
- 2 lžíce sekané čerstvé pažitky + na ozdobu
- 2 housky
- 3 lžíce másla Pilos
- 200 g kuřecích jater Řezníkova čerstvá porce
- 1 vejce „M“
- 1 lžíce sušené majoránky Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe