Silvestrovské cordon bleu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Cordon bleu nemusíte podávat jen jako hlavní chod, ale také jako jednohubky, které se budou perfektně hodit na vaši silvestrovskou party. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse.
Viz recept Romana na silvestrovské cordon bleu a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/silvestrovske-cordon-bleu

Nákupní seznam
Cordon bleu
400 g vepřových řízků z kýty Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
150 g výběrové šunky Pikok
100 g plátků goudy Bluedino
asi 100 g hladké mouky Castello na obalování
2 vejce “M“ na obalování
asi 100 g strouhanky Castello na obalování
řepkový olej Promienna nebo přepuštěné máslo na smažení
divoké brusinky Freshona na podávání
1 citron na podávání
Brambory
400 g brambor
2 lžíce másla
2 lžíce vody
listová petržel
Bramborová kaše
200 g brambor
50 ml čerstvého mléka Pilos (obsah tuku 1,5 %)
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
2 lžíce másla Pilos
Koktejlová omáčka
2 lžíce majonézy Mikado
3 lžíce jemného kečupu ve skle Mikado
1 lžíce strouhaného křenu Mikado
½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe