Slider bulky – pečivo na sendviče i ke grilu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu
Slidery jsou něčím mezi burgery a malými sendviči. Jakmile se do nich jednou pustíte, najdete stovky možných využití, ať už budete připravovat grilovačku, oslavu narozenin, anebo třeba jenom rodinnou večeři. ️ Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na to, jak připravit těsto na slidery a jak je poté správně upéct. Těsto nejsnadněji připravíte v multifunkčním robotu Monsieur Cuisine, ale nebojte se – poradíte si i bez něj. Těsto se připravuje s medem a před upečením se nechává celkem dvakrát kynout. Čím hotové slidery naplníte, je už jenom na vás. Čím to bude?
Suroviny:
· 450 g hladká mouka + na podsypání
· 250 g polotučné mléko
· 1 vejce “M” + na potření
· 21 g čertsvé droždí
· 40 g olivový olej
· 30 g med
· 1 lžička sůl
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/slider-bulky-pecivo-na-sendvice-i-ke-grilu
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Základ na těsto
0:45 Vypracování a nakynutí těsta
0:50 Tvarování bulek
1:25 Vyskládání do pekáče
1:52 Nakynutí a potření bulek
2:08 Pečení
2:18 Závěr
Suroviny:
· 450 g hladká mouka + na podsypání
· 250 g polotučné mléko
· 1 vejce “M” + na potření
· 21 g čertsvé droždí
· 40 g olivový olej
· 30 g med
· 1 lžička sůl
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/slider-bulky-pecivo-na-sendvice-i-ke-grilu
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Základ na těsto
0:45 Vypracování a nakynutí těsta
0:50 Tvarování bulek
1:25 Vyskládání do pekáče
1:52 Nakynutí a potření bulek
2:08 Pečení
2:18 Závěr