Smažená tempura do polévky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Víte, co je to tempura? Jedná se o speciální rýžové těstíčko, které, ačkoliv se těší velké popularitě v Asii, má svůj původ v Evropě. Šéfkuchař Roman Paulus vás naučí, jak toto speciální těsto z ledu i sodovky namíchat a správně osmažit. Hotové těsto se pak hodí nejen na obalování krevet, kousků ryby nebo zeleniny, ale samotné také skvěle doplní japonské, čínské a další asijské polévky. Už jste ho někdy zkoušeli připravovat?

https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/smazena-tempura-do-polevky

Suroviny:
- 250 g rýžové mouky
- špetka soli
- 1 vejce
- 100 g ledu
- 150 g sodovky
- slunečnicový olej na smažení

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe