Smažená vinná klobása s hrachovou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vinná klobása již tradičně patří do sváteční kuchyně, ale pochutnáte si na ni v průběhu celého roku. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na smaženou vinnou klobásu na vepřovém sádle s hrachovou kaší. Zjistíte, jak správně připravit hrachovou kaši i jak dokonale usmažit šneky z vinné klobásy – ať už je obalíte jenom v mouce, nebo – stejně jako Roman Paulus – v kompletním trojobalu. 3️⃣ Nakonec stačí přidat trochu smažené cibulky na ozdobu a pochutnat si. Jak vinnou klobásu nejraději připravujete vy?

Suroviny:
Kaše:
· 200 g žlutý hrách
· 25 g vepřové sádlo Pikok
· 4 stroužky česnek
· 1 × cibule
· 1 lžíce drcená majoránka Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
Klobása:
· 600 g vinná klobása Řezníkova čerstvá porce
· 100 g hladká mouka Belbake
· 2 × vejce „M“
· 100 g strouhanka Belbake
· 25 g vepřové sádlo Pikok
Servírování:
· 2 × cibule
· 100 g vepřové sádlo Pikok
· 1 × snítka listová petržel

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/smazena-vinna-klobasa-s-hrachovou-kasi

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Hrachová kaše
0:55 Příprava klobásy
2:10 Smažení klobásy
2:18 Dokončení kaše
2:36 Mixování kaše
1:02 Servírování