Smažené olihně s pikantní majonézou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte chuť vyzkoušet nějaký neotřelý recept? ‍ Přesně pro takovou příležitost připravil šéfkuchař Roman Paulus návod na smažené olihně. Zjistíte, jak správně zkontrolovat teplotu oleje (ten musí být dobře rozpálený, protože olihně se stejně jako jiné mořské plody musí smažit jen krátce), i jak si připravit skvělou a hlavně jednoduchou pikantní majonézu s červenými pálivými papričkami. Jaké jsou vaše nejoblíbenější mořské plody?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/smazene-olihne-s-pikantni-majonezou

Suroviny:
- pálivé papričky podle chuti
- 200 g majonézy Kania
- 1 citron
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- rostlinný olej Vita D'or na smažení
- 100 g bramborového škrobu Castello
- 100 g hladké mouky Belbake
- 1 lžička sekaného čerstvého tymiánu
- 1 lžička granulovaného česneku Kania
- hrst listové petržele
- 500 g očištěných olihní patagonských
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 2 česnekové bagety

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe