Smažený bezový květ - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Černý bez láká svou chutí, ale i léčivými vlastnostmi. Díky tomu se stále častěji stává hlavní surovinou mnoha jarních receptů. Opravdu se vyplatí ho využít v kuchyni, protože dostupnost černého bezu je velice krátká. Pokud jste si už připravili sirup, je nejvyšší čas na staročeský dezert – kosmatici. V Kulinářské akademii Lidlu Vám Roman Paulus ukáže, jak připravit těstíčko, dozvíte se, že neexistuje jen sladká verze tohoto pokrmu a jaké přílohy se k černému bezu nejlépe hodí. Překvapte všechny touto nevšední surovinou!

Suroviny
bezové květy
těstíčko na smažení
rostlinný olej
dip z pečených paprik
čerstvý tymián
sůl
cukr moučka
mletá skořice
tvaroh
čerstvé maliny
čerstvá máta

Viz trick Romana na smažený bezový květ a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/smazeny-bezovy-kvet

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe