Smažený sumeček s bramborovo-celerovou kaší a rukolovým salátem - M.Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Neexistuje snad nikdo, kdo by ještě nevyzkoušel tradiční bramborovou kaši. Už jste si ale někdy pochutnali na bramborovo-celerovém pyré? Celerovou kaši připravíte snadno podle receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka, který ji použil jako přílohu ke smaženému sumečkovi. Toho stačí jednoduše naporcovat a obalit v klasickém trojobalu jen s tím rozdílem, že ke strouhance nasypete voňavou pažitku. Zatímco se bude ryba smažit, v klidu si dokončíte kaši s máslem a co nevidět můžete podávat! ️ Jakou rybu si dáváte nejraději vy?

Suroviny:
· 200 g celer
· 300 g brambory
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 300 g sumeček africký (filety)
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 100 g hladká mouka Belbake
· 2 vejce „M“
· 100 g strouhanka Belbake
· 1 hrst čerstvá pažitka
· rostlinný olej Vita D´or
· 100 g máslo Pilos
· 1 citron
· 1 hrst čerstvá rukola
· olivový olej Primadonna

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/smazeny-sumecek-s-bramborovo-celerovou-kasi-a-rukolovym-salatem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava zeleniny
1:03 Příprava ryby
2:15 Smažení ryby
2:28 Příprava pyré
3:44 Servírování
4:00 Příprava rukolového salátu
4:36 Závěr