Špagety s krevetami, fenyklem a chilli papričkami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zapomeňte na špagety ze školní jídelny! Těstoviny jsou úžasně jednoduché jídlo, které se dá připravit doslova na tisíce různých způsobů. Jeden z nich vám představí šéfkuchař Marcel Ihnačák. Připravil recept na špagety plné zajímavých chutí – hlavními přísadami jsou loupané krevety a fenykl, ale v dalších rolích se objevuje i česnek, lahůdková cibulka a chilli paprička, která dodá celému jídlu správný říz. ️ Jediné, co ještě tento recept potřebuje, je smetana, bílé suché víno a ozdoba v podobě petrželové a fenyklové nati. A za pár minut můžete podávat! S čím máte špagety nejraději vy?

Suroviny:
· 2 lahůdkové cibulky
· 2 stroužky česneku
· 1 pálivá paprička
· olivový olej Primadonna
· 1 fenykl
· 120 g špaget Combino
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 200 g syrových loupaných krevet
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 50 ml bílého suchého vína Soave
· 100 ml smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
· čerstvá listová petržel
· ½ citronu (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/spagety-s-krevetami-fenyklem-a-chilli-paprickami

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe