Špagety s tuňákem a bazalkovým pestem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jednoduché a rychlé recepty patří mezi ty nejoblíbenější. ‍️ A přesně takový je i recept na snadné špagety s tuňákem a bazalkovým pestem. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak na to – ale pozor, je to opravdu rychlovka! Stačí uvařit těstoviny a během toho na olivovém oleji orestovat na kousky nakrájený steak z tuňáka. Nakonec zbývá přidat ještě pesto, pokrájená sušená rajčata a pokud máte chuť, tak na dokončení i trochu strouhaného parmazánu. Jaký rychlý recept patří mezi vaše oblíbené? Pochlubte se v komentářích!


Suroviny:
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 400 g špagety Combino
· 400 g steaky z tuňáka
· 2 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s chilli Kania
· 200 g pesto s bazalkou a sýrem Italiamo
· 100 g sušená rajčata Italiamo
· 100 g parmazán Parmigiano Reggiano Italiamo
· 1 snítka čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/spagety-s-tunakem-a-bazalkovym-pestem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Vaření špaget
0:27 Příprava tuňáka
1:26 Smíchání špaget s tuňákem
1:46 Přidání pesta
2:19 Sušená rajčata
2:33 Servírování a dochucení