Špikovaná krkovička s červeným zelím a bramborami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Pečené vepřové maso je perfektní nápad na sváteční rodinný oběd. Udělejte ho s pečenými brambory a červeným zelím.
Viz recept Marcela na špikovaná krkovička s červeným zelím a bramborami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kapr-s-cervenym-vinem-a-bramborovymi-placickami.

Nákupní seznam
800 g čerstvého kapra
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
olivový olej Primadonna
6 stroužků česneku
2 červené cibule
čerstvý tymián
500 ml suchého červeného vína Modrý Portugal Znovín Znojmo
2 lžíce másla
3 lahůdkové cibulky
1 kg brambor
250 g polohrubé mouky Castello

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe