Špíz z mletého masa s řepným salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud hledáte tip na lehký oběd, který bude chutnat bezpochyby celé rodině, vyzkoušejte tento! Šéfkuchař Roman Paulus připravil návod na špízy z mletého masa (vyzkoušet vepřové, hovězí, ale i kuřecí nebo jehněčí) se zeleninovou přílohou. Tu tvoří brambory ve slupce grilované na pánvi a hlavně výborný salát z pečené červené řepy. Dozvíte se i trik, jak řepu upéct tak, aby nebyla vysušená, i to, jak připravit výborný dresing z kozího sýra. Ten se hodí nejenom k těmto špízům, ale třeba i ke všem receptům z drůbežího masa. A co vy – pochutnáte si na řepě?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/spiz-z-mleteho-masa-s-repnym-salatem-a-grilovanymi-brambory

Suroviny:
- 800 g červené řepy
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 4 středně velké brambory
- 4 lžíce octa
- 1 lžička kmínu
- 1 lžíce květového medu
- 100 g pórku
- 2 červené cibule
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 150 g bílého jogurtu Pilos
- ½ citronu (šťáva)
- 100 g čerstvého kozího sýra Pilos
- listová petržel
- 8 lahůdkových cibulek
- 600 g mletého masa mix XXL Řezníkova čerstvá porce
- 1 lžíce čerstvého rozmarýnu
- 1 lžíce čerstvého tymiánu
- 1 klasická cibule


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe