Špíz ze smaženého sýra s domácí tatarkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dalo by se bez nadsázky říct, že smažený sýr je česká národní pochoutka. Samozřejmě, že můžete usmažit jednoduše „eidam třicítku“, ale pokud si chcete dopřát trochu lepší chutě, podívejte se na recept šéfkuchaře Romana Pauluse, který připravil smažený sýrový špíz. Do toho patří tvarůžky, pařený sýr, kozí sýr a sýr s modrou plísní, ale na špejli můžete napíchat jednoduše ty sýry, které máte nejraději. Naučíte se i jednoduché triky, aby vám sýr při smažení nevytekl. Nakonec si s Romanem Paulusem dozvíte i recept na domácí tatarskou omáčku. ‍ A co vy? Milujte „smažák“ taky?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/spiz-ze-smazeneho-syra-se-stouchanym-bramborem-a-domaci-tatarkou

Suroviny:
-1 balení (200 g) tvarůžků
-1 polooštěpek (190 g) Pilos
-1 balení (120 g) kozího sýra Pilos
-1 camembert (120 g) Pilos
-hladká mouka Belbake na obalování
-2 vejce „M“
-strouhanka Belbake na obalování
-přepuštěné máslo Milbona
-180 g majonézy Kania
-1 vařené vejce „M“
-25 g kořeněných okurčiček Cornichons Freshona
-25 g šalotky
-15 g čerstvé listové petržele
-30 ml láku od okurek
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-400 g vařených brambor
-90 g másla Pilos
-50 g lahůdkové cibulky
-asi 100 ml plnotučného mléka Pilos
-klasický okurkový salát

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe