Špízy z marinované krkovice se salátem z mrkve a celeru - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tenhle recept musí vyzkoušet každý milovník grilování! Kromě špízů z vepřové krkovice vás v receptu šéfkuchaře Romana Pauluse čeká i marináda na maso a výborný salát z mrkve a celeru. Dozvíte se, jak správně grilovat na pánvi, ale tipy oceníte i na zahradní grilovačce. Grilovanou krkovičku originálně doplní například ananas, jarní cibulka, ale i česnekové máslo, které si sami zvládnete připravit z jednoduchých surovin, které najdete doma. A jak vypadala vaše první letošní grilovačka? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/spizy-z-marinovane-krkovice-se-salatem-z-mrkve-a-celeru

Suroviny:
Špízy:
- 600 g vepřové krkovice bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce granulovaného česneku Kania
- 2 lžíce mleté pálivé papriky Kania
- 200 g červené papriky
- 200 g ananasu
- 2 červené cibule
- 4 lahůdkové cibulky
Salát:
- 100 g mrkve
- 100 g řapíkatého celeru
- 100 g celeru
- 1 cibule
- 1 hrst čerstvé listové petržele + na ozdobu
- 1 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- 100 g bílého jogurtu Pilos
- ½ citronu (šťáva)
- 1 hrst solených kešu ořechů Alesto
- 1 lžička mleté pálivé papriky Kania
Česnekové máslo:
- máslo Pilos
- česnek
- čerstvá listová petržel
- citron (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe